Hoe verder ik de trail liep, hoe verder ik wegglipte uit Society en dieper de natuur en de trail in dook… Posten op Instagram, mailtjes sturen, appen, YouTube-en, dingen “moeten” voelde als iets onwerkelijks, als het uberhaubt in me opkwam. Als ik al een windvlaag bereik had, was het vaak maar kort omdat ik door m’n focus op lopen al snel weer buiten bereik was. Het was zo heerlijk om zo weinig afleiding te hebben en te kunnen connecten ♥️: met de mensen die je tegenkomt, met je lijf, met de natuur om je heen en vooral met jezelf en je eigen natuur. Ik ben erin gedoken, heb steeds gevraagd wat de Trail en de Natuur me te leren had en heb het in me opgezogen als een spons. Wat er allemaal precies uitgekomen is ben ik nu langzaam aan het verzamelen, maar meteen was al duidelijk voelbaar dat ik veel ontvangen had 🙂

En na 1800 km te hebben gelopen duurde het wel even voor ik weer gewend was aan het idee en de ervaring om niet meer onder de sterrenhemel te slapen, niet meer uit riviertjes te drinken, niet meer van zonsopgang tot zonsondergang te lopen… Inmiddels anderhalve maand weer thuis, ben ik wel weer met m’n voeten op de Nederlandse grond geland, maar stiekempjes probeer ik niet teveel te wennen… Met name dankzij het praktische, actieve en sociale werk dat ik momenteel doe bij buitensportzaak de Bever heb ik hier snel weer kunnen aarden. En daarnaast heb ik momenteel een redelijk teruggetrokken leven gekozen om veel te kunnen lezen, schrijven, schilderen en wandelen. Zo lukt het me ook om niet teveel te wennen en te voorkomen dat ik meegezogen wordt in de haastige sneltrein die deze samenleving kan zijn, maar liever mijn eigen tempo en richting te bepalen binnen diezelfde samenleving. En te proberen de verwildering van afgelopen zomer te integreren in mijn Hollandsche Stadsche leven.

Ongetwijfeld gaat dat ook een vorm geven aan de richting die ik met Ongebaande Paden op zal gaan! Stap voor stap baan ik m’n eigen ongebaande pad 😉 En ik neem jullie graag mee op deze interessante reis! Waar het exact heen zal leiden is dus nog een interessant mysterie. Maar de kernwoorden zijn me alvast duidelijk: Verwildering, Creativiteit & Zingeving ♥️

Roept dat ook iets in jou?

En dan, neem jij weleens de tijd om stil te staan en om je heen te kijken? Om te zien of de omgeving nog overeenkomt met wie jij bent en wat je in deze wereld wil doen?

Liefs Anne

Schrijf je hier in voor mijn Blog

En krijg de Podcast & Luisteroefening “Bevrijd jezelf van je Innerlijke Criticus” kado 🙂

* Verplicht veld
*