We hebben onze dromen nodig, voor richting, hoop voor de wereld, inspiratie, voor het plezier van het avontuur dat een droom je geeft. En de winter is een mooi moment om je intenties, dromen en idealen voor het nieuwe jaar te zetten. Zodat alles in en om jou heen in beweging kan worden gezet om je dromen te verwezenlijken.

De valkuil is echter om dan meteen in de actiemodus te schieten en van je dromen een intimiderende lijst van doelen te maken compleet met uitgewerkte actieplannen die -samen met de excitement– ook een gevoel van druk kunnen oproepen. En dat past voor de meeste mensen niet helemaal in de energieflow van dit moment: de winter…


Winterflow ❄

Winter is de tijd dat er voor het oog -boven de grond- niet zoveel gebeurt, maar ondergronds is er vanalles gaande, wat nog even onzichtbaar blijft. Deze rust en ruimte is nodig om te groeien.

Ook mensen ervaren in de winter vaak minder energie en meer behoefte aan rust. En als je dan van jezelf verlangt dat je volop in de actiemodus schiet om als een kip zonder kop je dromen te manifesteren, is dat een recept voor frustratie. Dus hoe kan je dan in de flow met je lagere winter-energie tóch die mooie zaadjes voor je dromen planten voor 2021?

Intuïtie

Je intuïtie is hierin de sleutel. Je intuïtie en inspiratie zijn een betrouwbare richtingaanwijzer in het hele proces van dromen manifesteren. Als je je intuïtie volgt, zal je sneller wéten wat op dit moment juist en passend voor je is. Als je je inspiratie volgt, kom je vanzelf uit bij de activiteiten en dromen waar jij op dit moment de meeste energie voor hebt en van krijgt. Dat geldt dus juist ook voor deze winter-fase.

Want je hoeft niet gehaast van actie naar actie te hollen om je dromen tot leven te wekken. Als je de rust van de winter gebruikt om in te tunen op je intuïtie & inspiratie, zal je merken dat je verdere doelgerichte acties van dit jaar je dromen veel soepeler zullen laten uitgroeien tot een overvloedige oogst. #inspiredaction

✨De Innerlijke Reisleider Visualisatie✨

En daarom heb ik besloten mijn natuurlijke rust en opgebouwde intuïtie-expertise in te zetten om je te helpen in dat proces van verbinden met je innerlijke wijsheid en inspiratie op weg naar je dromen! Als kadootje heb ik een krachtige visualisatie-tool gemaakt om je te helpen het fundament te leggen voor intuïtief leven en creëren.

– als je behoefte hebt aan richting en inspiratie voor nu en je komende jaar,

– als je wil dromen vanuit je hart in plaats van uit je hoofd

– en tegelijkertijd stevig met je voeten op de grond wil blijven staan

Via onderstaand inschrijfformulier kan je de Innerlijke Reisleider Visualisatie aanvragen! Je krijgt er ook meteen een mooi werkblad bij zodat je de oefeningen kan gebruiken om de visualisatie dieper te verankeren.

Ik ben heel trots en blij met hoe de visualisatie is geworden en hoop dat je er veel aan hebt. Laat me vooral weten wat voor inzichten en ervaringen het je heeft opgeleverd! En mocht je anderen kennen voor wie dit ook iets is, deel het gerust via dit linkje!

Ik ben blij dat ik je dit nu kan geven 🙂

Liefs, Anne

Innerlijke Reisleider Visualisatie: intuïtie & inspiratie

Schrijf je in voor maandelijkse tips & inspiratie:

En ontvang gratis de Innerlijke Reisleider Visualisatie 🙂 
* verplicht veld