Unapologetic jezelf zijn gaat voor mij over een puzzel die constant in beweging en ontwikkeling is.
Misschien ben ik het ene moment een activist, dan weer een kunstenaar, psycholoog, verhalenverteller of natuuravonturier… In elke vorm evenveel mezelf.

3  Puzzelstukjes

Maar hoewel deze puzzel qua vorm en kleur constant kan veranderen, geloof ik dat ie altijd uit de volgende 3 puzzelstukjes bestaat:

1. De dingen doen die je gemakkelijk afgaan omdat ze je eerste natuur zijn. Dat betekent trouwens niet dat het ook cultureel het makkelijke pad is… Misschien moet je wel eerst een heel nieuw pad aanleggen waarmee je oude verwachtingen en stigma’s doorkruist..

2. Je blijft in de richting van je -steeds meegroeiende- dromen lopen en doet díe dingen waar jij eindeloos energie voor hebt. Dit is niet altijd “comfortabel”, want je innerlijke duiveltjes bemoeien zich er graag mee… Maar wees blij, ze laten je zien dat je op het juiste pad zit 😉

3. En voor mij is deze puzzel pas 100% compleet als die dromen en gaves ook een plekje in de Bigger Picture vinden: Welke pijn in de wereld is voor jou ondraaglijk? Welke holle leegte kan juist jij opvullen? En vooral: Wat is die wereld waar jij in kán en wíl geloven?

Mijn ideale wereld?

✨ Ik geloof in een kleurrijke wereld waarin we in al onze diversiteit en eigenheid volledig verbonden zijn met onszelf, elkaar en de wereld om ons heen!

En unapologetic jezelf zijn is daarin wat mij betreft het basis-ingrediënt.

Hoe?

Open je oren voor het gefluister van je intuïtie & inspiratie. Kijk je innerlijke duiveltjes diep in de ogen en daag ze uit mee te gaan op dat mooie avontuur op het pad naar je dromen, je eigen Ongebaande Pad.

Maar bovenal: Gebruik je VERBEELDING, het breekt alle deuren & blokkades open naar eindeloze mogelijkheden om unapologetic jezelf te zijn!

Wees meer dan welkom om in mijn 1op1-/groepstraject te duiken om die transformerende creatieve ontdekkingsreis aan te gaan en niet alleen jezelf te zijn maar ook je dromen & idealen te manifesteren❤️. Hier kan je meer lezen en je aanmelden, maar je mag me ook altijd een mailtje of berichtje sturen om een vrijblijvend belletje in te plannen om te kijken of het iets voor je kan zijn!

Liefs Anne

Innerlijke Reisleider Visualisatie: intuïtie & inspiratie

Schrijf je in voor maandelijkse tips & inspiratie:

En ontvang gratis de Innerlijke Reisleider Visualisatie 🙂 
* verplicht veld