Cirkel - Ongebaande Paden - Anne Mathot

vuurceremonie & solo naturequest

Bijzondere nachtelijke boservaring in het teken van je angsten & dromen, compleet met gezamenlijke vuurceremonie en nachtwake in je eigen stukje bos

solo visionquest

Ben jij…

… een eigenwijze creatieveling, natuur-avonturier of idealistische ondernemer?

… een ziener van hoe dingen anders kunnen, mooier, vrijer, creatiever & vooral menselijker?

… een creatieve sensitieve dromer met een sterke behoefte om nog krachtiger voor die dromen te gaan staan en ze echt tot bloei te brengen?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy- & Cookieverklaring.
Ik Accepteer

Wil jij…

… op avontuur in jezelf, de wildernis en je dromen?

… je passie en richting van dit moment helder krijgen?

… je droom krachtig tot leven brengen?

… je natuurlijke kracht opnieuw ontdekken?

… je angsten en blokkades doorbreken?

… een ervaring proeven van het sjamanistische pad?

… jezelf omarmen wie en hoe jij op dit moment bent?

… je laten verrassen door inzichten vanuit de diepere lagen van je intuïtie?

Anne Mathot hike PCT

De magie bevindt zich nét buiten je comfort zone, die plek die je als een magneet aantrekt en intrigeert, maar die nét dat beetje angst voor het onbekende oproept…

Bos sjamanisme nature quest

Komende editie: 28-29 aug!

Wat gaan we doen?

We nemen je mee het bos in voor een bijzondere ceremonie. In een klein groepje brengen we de nacht door in een bos om enerzijds letterlijk en figuurlijk het donker & onze angsten aan te kijken, en gelijktijdig onze vurige dromen & intenties voor de toekomst te bekrachtigen.

De nacht begint en eindigt samen met andere creatieve dromers. We starten samen rond het vuur om in ceremonie gezamenlijk onze dromen en intenties te activeren, blokkades en angsten los te laten en ons voor te bereiden op de nacht. En in de ochtend delen we onze ervaringen bij een licht ontbijt.

Maar het grootste deel van de nacht ga je solo nachtwaken op jouw eigen plekje in het bos! Met slechts minimale bescherming tegen de elementen en zonder moderne afleidingen ga je dieper verbinden met jezelf, je dromen en de natuur. Intunen op wat op dat moment naar boven wil komen en wat de nacht en natuur je voorspiegelen: een uitnodiging tot gesprek met je angsten, intuïtie & dromen.

Donker en licht hebben elkaar nodig: geen licht zonder donker en geen donker zonder licht. Dromen & angsten gaan hand in hand en samen wijzen ze je de weg…

Dat wil ik!

De Bosreis

288,- inc. BTW
 • ♦ overnachting in het bos en voorbereidend programma van za 14.00 uur t/m zo 11.00 uur
 • ♦ telefonische 1-op-1 integratiesessie achteraf
 • ♦ tarp en grondzeil voor de nacht wordt verzorgd
 • ♦ drankjes, hapjes, avondeten en een licht ontbijt
 • ♦ voorbereidende paklijst
 • ♦ exclusief: outdoorkleding, slaapzak, matje, reiskosten, hoewel extra materiaal bij aanvraag evt beschikbaar is

Waarom ?

✓ je komt terug met vernieuwde energie en inzichten

✓  je legt een diepe verbinding met je intuïtie

✓ je beleeft een avontuurlijke & mysterieuze natuur-ervaring die je ongetwijfeld bijblijft

✓ je droom gaat meer voor je léven waardoor alles ín en om je heen in beweging gezet wordt om ‘m te manifesteren

✓ je gaat krachtig geloven in de verwerkelijking van je dromen

✓ je angsten en blokkades worden helder en beginnen op te lossen

✓ je voelt je steviger in het aankijken van het donker en je angsten

✓ je komt dichterbij de kern van wie en hoe jij nu bent

✓ je wakkert een diep vertrouwen aan in jezelf

✓ je voelt helder welke Richting voor jou juíst is

✓ je komt op je EIGEN pad terecht, waardoor je als vanzelf jouw purpose zal vinden waarmee jij de wereld mooier kleurt

Ik doe mee!

Praktisch:

 • Datum aankomende editie: zaterdag 28 aug 14.00 uur – zondag 29 aug 11.00 uur
 • Programma-elementen: kennismaking & share-ronde, praktische & energetische voorbereiding voor de nacht, Reiki-visualisatie om droom te activeren, vuurceremonie in het teken van dromen & blokkades/angsten, storytelling, nachtelijke soloquest op je eigen plek in de natuur, natuur als spiegel, journaling, afsluiting met share-ronde bij het ontbijt
 • Hapjes, drankjes, water, avondeten en licht ontbijt is verzorgd
 • 4 tot 8 deelnemers, 2 professionele begeleiders
 • Tarp & grondzeil voor de nacht verzorgen wij! Voor ander materiaal ontvang je vooraf een kleine paklijst. Denk bijvoorbeeld aan een warme slaapzak en isolerend matje. Mocht je niet over deze materialen beschikken, hoef je niet per se nieuw materiaal aan te schaffen. Wij hebben materiaal beschikbaar en denken graag mee voor creatieve oplossingen!
 • Een week na afloop plannen we een telefonische 1 op 1 sessie in om de ervaring te helpen integreren en vooruit te blikken
 • Locatie: het prachtige Kuinderbos in Bant, op de Noordoostpolder, deels op kampeerterrein van Staatsbosbeheer en deels in het omringende bos
 • WC & douche is aanwezig op het terrein, en bij jouw soloquest-locatie in het bos graaf je je eigen wc-kuil voor de nacht 😉
 • reizen op eigen gelegenheid, carpool-opties of ophalen van OV is evt mogelijk
 • stuur je verdere vragen naar anne@ongebaande-paden.nl
Dat wil ik!

boslocatie Kuinderbos, Bant

Angst is een trouwe kameraad bij al onze magische spannende avonturen!

Wie is Anne?

Ik ben Anne en ik ga AAN als ik de idealen en dromen van mensen hoor. Ook ga ik AAN als ik merk dat twijfel nog in de weg staat. Want ik geloof dat als wij onze inspiratie en dromen volgen, we niet alleen meer plezier en kracht in ons eigen leven blazen, maar we ook een krachtige impact op de wereld om ons heen zullen hebben! En dat er dan allerlei deuren opengaan waarvan je niet eens wist dat ze bestonden!

De natuur is daarin een heldere spiegel die ons laat zien wat we diep van binnen al weten maar niet altijd hóren: de inzichten, dromen, daden en richting die op dit moment juíst voor ons is! Ik heb dit zelf aan den lijve ervaren tijdens mijn vele bergwandeltochten alleen, in een groep of als wandelgids. De kers op de taart was mijn solo wildernistrekking in 2019 op de Pacific Crest Trail, waar ik weer veel dieper werd ondergedompeld in die wildernis. En ik terugkwam met zoveel krachtiger vertrouwen & inzicht in mezelf, de wereld en het leven, dat ik deze ervaring nu dolgraag voor anderen toegankelijker wil maken.

0
…jaar Transformatie-Expert
0
…jaar Idealist / Activist
0
…jaar Levenskunstenaar
beluister mijn PCT ervaringen
lees meer over mijn verhaal
recensies - lieve woorden - Ongebaande Paden

Lieve Anne, ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de cursus, ik had al langer het gevoel dat ik nog iets met jou moest en met deze cursus kwam dat nu samen! Ik hou mij graag aanbevolen voor nieuwe cursussen of vervolgen die je gaat geven. Ik vond het echt een verrijking! Iedere keer probeerde ik weer op andere manieren uit mijn comfortzone te komen. Dat heb ik nog nooit bewust wekelijks gedaan. Dat hielp mij ook in privé situaties meer te durven, en gewoon te ‘doen’ zonder die beren op de weg een kans te geven. De geleide meditaties vond ik ook heel fijn, jouw stem en de rust die je meegeeft hielpen erg om mee te gaan naar mijn creatieve wereld. Ik heb echt gemerkt dat ik aan het einde van de cursus heel anders met die Innerlijke Criticus omging en haar veel meer de baas was.

Suzan, Suzan Kisters by Design

Anne hielp me bewust te worden van m’n Innerlijke Criticus. Met visualisaties en tekenopdrachten leerde ik m’n innerlijke stem te vinden. Daardoor kan ik me meer focussen op wat ik zelf belangrijk vind, zonder goedkeuring bij anderen te zoeken en heb ik richting gekregen waar ik met m’n leven en werk naartoe wil.

Yessie, Yessieschrijft

Het coachingtraject was precies wat ik nodig had. Het nodigde uit om nieuwe wegen te verkennen, zonder dat ik ook maar enige druk voelde. Elke sessie kwam er weer iets nieuws los, op een natuurlijke manier, door de verhelderende oefeningen en Anne’s fijne persoonlijkheid en ritme. Wat me blokkeerde kwam bloot te liggen, en ik heb geleerd om af te gaan op wat ik nastreef. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan.

Tim

Anne voelt jou als persoon goed aan en weet goede vragen te stellen om je te helpen los te komen van je innerlijke criticus. De verschillende creatieve opdrachten zorgden voor een speelse en uitdagende manier van je creatieve zelf te leren kennen. Ik vond het erg leuk en de cursus heeft mijn creatieve flow weer helemaal losgemaakt. Door elkaars inspiratiebronnen te gebruiken ontstond er een mooi creatief proces, waarbij de interactie met mede-cursisten ook weer zorgde voor nieuwe invalshoeken en inspiratie.

Jessica

Ik vond de creatieve workshop echt leuk en inspirerend! Anne is heel goed in het creëren van een creatieve en veilige ruimte waarin iedereen naar mijn idee helemaal opbloeide.

Lotte

Anne creërt een fijne ruimte om lekker buiten de lijntjes te kleuren. Ze nodigt je uit te experimenteren met verschillende materialen, verwachtingen over wat hoort of mooi is los te laten, en juist in alle vrijheid te gaan maken. Het groepsproces was een hele mooie aanvulling, ik heb leuke mensen ontmoet en hun creativiteit heeft me geïnspireerd om nieuwe dingen te proberen. Life’s much more exciting when you draw outside the lines! Bedankt voor ‘t helpen herinneren 😉

Laura, Let's bike Barcelona