Ongebaande Paden - natuur coaching blad

 1 op 1 Transformatie-sessies

In één VIP-middag, waarin we 1 op 1 werken, kan je al een grote slag slaan in je manifestatieproces van je dromen van dit moment. We leggen een diepe verbinding met je intuïtie, creativiteit & blokkades op weg naar jouw droom. Het zal je verbazen hoeveel er al kan transformeren in zo’n korte tijd!

Als je je creativiteit aanwakkert, breng je niet alleen meer plezier en zingeving in je eigen leven, maar zal je via je creaties ook de wereld mooier kleuren

Ongebaande Paden - intuitie natuur avontuur

Innerlijke Reisleider Sessie

Leg het fundament voor intuïtief leven & creëren en wordt je eigen guru, zodat je krachtiger en vrijer je ongebaande pad kan vrijbanen!

VIP-middag € 155,-

Inclusief:

♦ diepgaand 1 op 1 focusgesprek

Innerlijke Reisleider reiki-visualisatie

♦ Integratiegesprek na afloop om tot inzichten & concrete plannen te komen

♦ Afstand-Reikibehandeling (week later)

>>> Lees meer! >>>

Ongebaande Paden - bloem natuur coaching

Creatieve Droom Sessie

Deze creatieve middag brengt inspiratie & helderheid over je droom en de bijbehorende actiestappen en zet bovendien je creatieve manifestatieproces in werking!

VIP-middag €180,-

Inclusief:

♦  diepgaand 1 op 1 focusgesprek

♦  reiki-visualisatie

♦  schilderen/moodboard/creatief werken

♦  opstellingswerk ten opzichte van je creatie

♦  Integratiegesprek na afloop om tot inzichten & concrete plannen te komen

♦  Afstand-reikibehandeling (week later)

Oog - Anne Mathot - Ongebaande Paden

Scherpstelsessie

In één middag scherpstellen op je focus/richting voor de komende periode, met behulp van reiki-visualisatie, tarot/orakelkaarten en mijn intuïtieve analyses

VIP-middag €130,-

Inclusief:

♦  diepgaand 1 op 1 focusgesprek

♦  reiki-visualisatie

♦  orakel/tarot kaartlezing

♦  Integratiegesprek na afloop om tot inzichten & concrete plannen te komen

Tijdens de 1-op-1 sessie met Anne is er een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ze heeft me in contact gebracht met een wijsheid in mezelf die ik niet kende. Dit plekje in mezelf geeft me sinds de sessie die we gehad hebben richting, en antwoorden op vragen waar ik mee zit. Het geeft me vertrouwen in mezelf en mijn intuïtie. En, ook heel belangrijk, deze plek staat niet los van mijn rationele denken, maar verbindt juist mijn ratio met mijn intuïtie. Door tijdens de 1 op 1 sessie zo lang in gesprek te zijn met Anne en samen meditaties en visualisaties te doen, kwam ik op een diep niveau in contact met mezelf. Deze sessie heeft mijn leven lichter gemaakt, omdat ik een verbinding met mezelf en mijn intuïtie heb gevoeld die niet meer is weggegaan. Dit geeft een fundamenteel vertrouwen in de toekomst en in mezelf. Anne, dankjewel voor deze super waardevolle ervaring. Je hebt me echt gestimuleerd om het leven te leven dat ik wil leven, vanuit intuïtie, met liefde en compassie voor alles om me heen. Dit is niet alleen het fijnste voor jezelf, maar ook het beste voor de rest van de wereld, omdat je dan in je kracht staat!

Sofie Doorman

Wie is Anne?

Ik ben Anne en ik ga AAN als ik de idealen en dromen van mensen hoor. Ook ga ik AAN als ik merk dat twijfel nog in de weg staat. Want ik geloof dat als wij onze inspiratie en dromen volgen, we niet alleen meer plezier en kracht in ons eigen leven blazen, maar we ook een krachtige impact op de wereld om ons heen zullen hebben! En dat er dan ineens allerlei deuren opengaan waarvan je niet eens wist dat ze bestonden!

Vanuit verbeeldingskracht kijk je altijd verder dan de grenzen en beperkingen van de “Status Quo” en zie, voel en creëer je die ideale wereld waarin je kán en wíl geloven.

Mijn ideale wereld? Ik droom van een kleurrijke wereld, waarin we in al onze diversiteit & eigenheid volledig verbonden zijn met onszelf, elkaar en het Universum om ons heen…

En daarom nodig ik je uit om in je creatieve kracht te gaan staan: schud de twijfels van je af en laat je leiden door je intuïtie en inspiratie! Zodat je die mooie dromen in keiharde daden kan gaan omtoveren!

0
…jaar psycholoog
0
…jaar Idealist / Activist
0
…jaar Levenskunstenaar
recensies - lieve woorden - Ongebaande Paden

Bij Anne vind ik een heerlijke combi van professionele kundigheid en persoonlijke passie voor het coachen van ‘Artivists’. Waar ik in het verleden heb ervaren dat ik bij psychologen m’n stress over ‘de wereld en politieke zaken’ zo moest uitleggen en bij de culturele sector wel eens opliep tegen ‘mentors’ die vooral helpen bij je kunstpraktijk zakelijk of technisch te bekijken, is het bij Anne vooral fijn om creatieve praktijken en dromen te laten stromen door met innerlijke blokkades aan de slag te gaan. De combi met wandelen werkt voor mij heel erg. Ik denk dat elke sessie (op subtiele maar diepe manier) iets aan behulpzame inzichten doet bovenstromen. Ik heb het gevoel dat ik tussen de golven van drukte met projecten zeker momenten ga inplannen om weer te reflecteren en te investeren in mijn eigen visie en praktijk. To be continued..

Chihiro

Het coachingtraject was precies wat ik nodig had. Het nodigde uit om nieuwe wegen te verkennen, zonder dat ik ook maar enige druk voelde. Elke sessie kwam er weer iets nieuws los, op een natuurlijke manier, door de verhelderende oefeningen en Anne’s fijne persoonlijkheid en ritme. Wat me blokkeerde kwam bloot te liggen, en ik heb geleerd om af te gaan op wat ik nastreef. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan.

Tim

Lieve Anne, ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de cursus, ik had al langer het gevoel dat ik nog iets met jou moest en met deze cursus kwam dat nu samen! Ik hou mij graag aanbevolen voor nieuwe cursussen of vervolgen die je gaat geven. Ik vond het echt een verrijking! Iedere keer probeerde ik weer op andere manieren uit mijn comfortzone te komen. Dat heb ik nog nooit bewust wekelijks gedaan. Dat hielp mij ook in privé situaties meer te durven, en gewoon te ‘doen’ zonder die beren op de weg een kans te geven. De geleide meditaties vond ik ook heel fijn, jouw stem en de rust die je meegeeft hielpen erg om mee te gaan naar mijn creatieve wereld. Ik heb echt gemerkt dat ik aan het einde van de cursus heel anders met die Innerlijke Criticus omging en haar veel meer de baas was.

Suzan, Suzan Kisters by Design

Anne hielp me bewust te worden van m’n Innerlijke Criticus. Met visualisaties en tekenopdrachten leerde ik m’n innerlijke stem te vinden. Daardoor kan ik me meer focussen op wat ik zelf belangrijk vind, zonder goedkeuring bij anderen te zoeken en heb ik richting gekregen waar ik met m’n leven en werk naartoe wil.

Yessie, Yessieschrijft

Meld je hier aan

    Stuur me ook maandelijkse tips & inspiratie!