Ongebaande Paden - natuur coaching blad

 1 op 1 Transformatie-sessie

In één VIP-middag leggen we een diepe verbinding met je intuïtie en blokkades op weg naar jouw droom

creatieve idealist dromer activist spiritueel

Ben jij…

… een idealistische ondernemer, liefdevolle rebel of eigenwijze creatieveling?

… een ziener van hoe dingen anders kunnen, mooier, vrijer, creatiever & vooral menselijker?

… een creatieve sensitieve dromer met mooie idealen, maar vind je het lastig om die naar concrete creaties in de buitenwereld te vertalen?

Misschien droom je van een nieuwe manier van werken, heb je een concreet avontuur of project in gedachte of misschien heb je alleen maar een vaag beeld of gevoel bij je droom. Je hebt besloten dat het tijd is om je dromen serieus te gaan nemen, maar weet nog niet precies hoe… Stemmen van twijfel in je hoofd houden je nog tegen. Je zou graag steviger op je eigen pad staan, waardoor je helderder weet welke richting voor jou is en welke stappen je te zetten hebt.

Als een kurk komt je meest creatieve authentieke IK vanzelf bovendrijven zodra je stopt ‘m onderwater te duwen…

Wil jij…

✓ … glashelder gaan zien wat op dit moment voor jou van waarde is en wat je prioriteiten zijn?

✓ … je creatieve blokkades, die tussen jou en je droom liggen, gaan herkennen en doorbreken?

✓ … je richting bepalen op basis van intuïtie in plaats van alleen je hoofd?

✓ … een bron van stevigheid, wijsheid en richting in jezelf vinden in plaats van buitenaf?

✓ … verrassende visioenen voor je zien van jouw 2.0 leven waarin je authentiek jezelf bent en bevrijd van angsten je waarde ongegeneerd in de wereld brengt

Anne Mathot - collage schilderen creatieve coaching
Anne Mathot - Intuïtie, wildernis, hike

Wat gaan we doen?

Iedereen heeft een stille wijsheid in zich, een soort reisleider die haarscherp ziet wat goed voor je is, wat bij je past en wat je op dit moment nodig hebt. We zijn alleen vaak verleerd hoe je deze stem van je intuïtie kan herkennen. Van jongs af aan leer je om je waarheid en wijsheid bij ouders, docenten en factoren buiten jezelf te vinden. Maar als je die stem van je intuïtie gaat herkennen, zal je merken dat jouw ongebaande pad steeds duidelijker en makkelijker te volgen wordt.

In deze sessie gaan we 1 op 1, o.a. via een krachtige tool -Innerlijke Reisleider Visualisatie-, een diepe verbinding leggen met je intuïtie en blokkades op weg naar je droom, zodat je een kick-start krijgt om serieus aan de slag te gaan met het verwerkelijken van je idealisme. We doen dit tijdens een wandelsessie in een park/bos rondom Utrecht, op afstand via beeldbellen óf in mijn atelier in de Havenloods.

Deze Transformatie-sessie met haar krachtige visualisatie tool heeft z’n inspiratie en ruggengraat vanuit de mooie cocktail van Schematherapie, waar ik als psycholoog in geschoold ben, en de Inner Mentor Visualisation van Tara Mohr uit haar inspirerende boek “Playing big”.

Als je het nog grondiger aan wil pakken, check dan ook het traject Creatieve Ontdekkingsreis: The Artist’s Way

Tijdens de 1-op-1 sessie met Anne is er een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ze heeft me in contact gebracht met een wijsheid in mezelf die ik niet kende. Dit plekje in mezelf geeft me sinds de sessie die we gehad hebben richting, en antwoorden op vragen waar ik mee zit. Het geeft me vertrouwen in mezelf en mijn intuïtie. En, ook heel belangrijk, deze plek staat niet los van mijn rationele denken, maar verbindt juist mijn ratio met mijn intuïtie. Door tijdens de 1 op 1 sessie zo lang in gesprek te zijn met Anne en samen meditaties en visualisaties te doen, kwam ik op een diep niveau in contact met mezelf. Deze sessie heeft mijn leven lichter gemaakt, omdat ik een verbinding met mezelf en mijn intuïtie heb gevoeld die niet meer is weggegaan. Dit geeft een fundamenteel vertrouwen in de toekomst en in mezelf. Anne, dankjewel voor deze super waardevolle ervaring. Je hebt me echt gestimuleerd om het leven te leven dat ik wil leven, vanuit intuïtie, met liefde en compassie voor alles om me heen. Dit is niet alleen het fijnste voor jezelf, maar ook het beste voor de rest van de wereld, omdat je dan in je kracht staat!

Sofie Doorman

Transformatie-sessie

180,- inc. BTW
  • ♦ diepgaande 1 op 1 transformatie-sessie (2,5 uur)
  • ♦ Afstand-Reiki healing & reading na een week om intenties verder te versterken & blokkades in beweging te brengen (30 min)
  • ♦ Innerlijke Reisleider Visualisatie – audio-oefening mee naar huis!
  • ♦ GRATIS als je besluit direct door te stromen naar het (groeps)traject Creatieve Ontdekkingsreis: The Artist’s Way
Anne Mathot - handen geven idealen dromen

Waarom?

✓ je maakt een krachtige verbinding met je intuïtie, de interne wijsheid die in je verstopt zit

✓ hiermee is de basis gelegd voor het toekomstige contact met je intuïtie, waar je moeiteloos op leert intunen

✓ je vindt houvast IN jezelf in plaats van bij mensen/factoren/situaties buiten jezelf

✓ intuïtie helpt je om jouw Richting te bepalen op elk moment van je reis op je ongebaande pad

✓ je schudt alle ruis af waardoor je helderder ziet wat écht van waarde voor je is op dit moment

✓ authentiek en unappologetic jezelf zijn, zoals goed en natuurlijk voor jou voelt

✓ een plek in jezelf vinden waar je even helemaal achterover kan leunen in guidance die perfect op jou is afgestemd

✓ visioenen en dromen voor de toekomst zien van een creatief vervuld, vrij & authentiek leven

Wie is Anne?

Ik ben Anne en ik ga AAN als ik de idealen en dromen van mensen hoor. Ook ga ik AAN als ik merk dat twijfel nog in de weg staat. Want ik geloof dat als wij onze inspiratie en dromen volgen, we niet alleen meer plezier en kracht in ons eigen leven blazen, maar we ook een krachtige impact op de wereld om ons heen zullen hebben! En dat er dan ineens allerlei deuren opengaan waarvan je niet eens wist dat ze bestonden!

Vanuit verbeeldingskracht kijk je altijd verder dan de grenzen en beperkingen van de “Status Quo” en zie, voel en creëer je die ideale wereld waarin je kán en wíl geloven.

Mijn ideale wereld? Ik droom van een kleurrijke wereld, waarin we in al onze diversiteit & eigenheid volledig verbonden zijn met onszelf, elkaar en het Universum om ons heen…

En daarom nodig ik je uit om in je creatieve kracht te gaan staan: schud de twijfels van je af en laat je leiden door je intuïtie en inspiratie! Zodat je die mooie dromen in keiharde daden kan gaan omtoveren!

0
…jaar psycholoog
0
…jaar Idealist / Activist
0
…jaar Levenskunstenaar
recensies - lieve woorden - Ongebaande Paden

Bij Anne vind ik een heerlijke combi van professionele kundigheid en persoonlijke passie voor het coachen van ‘Artivists’. Waar ik in het verleden heb ervaren dat ik bij psychologen m’n stress over ‘de wereld en politieke zaken’ zo moest uitleggen en bij de culturele sector wel eens opliep tegen ‘mentors’ die vooral helpen bij je kunstpraktijk zakelijk of technisch te bekijken, is het bij Anne vooral fijn om creatieve praktijken en dromen te laten stromen door met innerlijke blokkades aan de slag te gaan. De combi met wandelen werkt voor mij heel erg. Ik denk dat elke sessie (op subtiele maar diepe manier) iets aan behulpzame inzichten doet bovenstromen. Ik heb het gevoel dat ik tussen de golven van drukte met projecten zeker momenten ga inplannen om weer te reflecteren en te investeren in mijn eigen visie en praktijk. To be continued..

Chihiro

Het coachingtraject was precies wat ik nodig had. Het nodigde uit om nieuwe wegen te verkennen, zonder dat ik ook maar enige druk voelde. Elke sessie kwam er weer iets nieuws los, op een natuurlijke manier, door de verhelderende oefeningen en Anne’s fijne persoonlijkheid en ritme. Wat me blokkeerde kwam bloot te liggen, en ik heb geleerd om af te gaan op wat ik nastreef. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan.

Tim

Lieve Anne, ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de cursus, ik had al langer het gevoel dat ik nog iets met jou moest en met deze cursus kwam dat nu samen! Ik hou mij graag aanbevolen voor nieuwe cursussen of vervolgen die je gaat geven. Ik vond het echt een verrijking! Iedere keer probeerde ik weer op andere manieren uit mijn comfortzone te komen. Dat heb ik nog nooit bewust wekelijks gedaan. Dat hielp mij ook in privé situaties meer te durven, en gewoon te ‘doen’ zonder die beren op de weg een kans te geven. De geleide meditaties vond ik ook heel fijn, jouw stem en de rust die je meegeeft hielpen erg om mee te gaan naar mijn creatieve wereld. Ik heb echt gemerkt dat ik aan het einde van de cursus heel anders met die Innerlijke Criticus omging en haar veel meer de baas was.

Suzan, Suzan Kisters by Design

Anne hielp me bewust te worden van m’n Innerlijke Criticus. Met visualisaties en tekenopdrachten leerde ik m’n innerlijke stem te vinden. Daardoor kan ik me meer focussen op wat ik zelf belangrijk vind, zonder goedkeuring bij anderen te zoeken en heb ik richting gekregen waar ik met m’n leven en werk naartoe wil.

Yessie, Yessieschrijft

Meld je hier aan

    Stuur me ook maandelijkse tips & inspiratie!