Workshop: van dromen naar daden

Workshop: van dromen naar daden2024-01-31T10:55:08+01:00
Oog - Anne Mathot - Ongebaande Paden

Workshop dromen manifesteren

Krijg in één middag helder hoe jouw droom eruit ziet en welke concrete stappen je te zetten hebt!

Anne Mathot - maan dromen manifesteren

Ben jij…

… een idealistische ondernemer, liefdevolle rebel of eigenwijze creatieveling?

… een ziener van hoe dingen anders kunnen, mooier, vrijer, creatiever & vooral menselijker?

… een creatieve sensitieve dromer met mooie idealen, maar vind je het lastig om die naar concrete creaties in de buitenwereld te vertalen?

Misschien droom je van een nieuwe manier van werken of leven, heb je een concreet avontuur of project in gedachte of heb je juist alleen een vaag beeld of gevoel bij je droom. Hoe dan ook, in deze middag ga je via visualisatie, meditatie, sparren en schilderen erachter komen hoe jouw droom eruit ziet en welk stappenplan er voor je ligt om dat te bereiken. Ineens gaat je droom echt voor je léven en kom je 10 stappen dichterbij de verwerkelijking!

Wil jij…

… je droom van dit moment helder krijgen voor jezelf?

… je richting bepalen op basis van intuïtie in plaats van alleen je hoofd?

… een helder overzicht krijgen van de concrete stappen die je naar je droom leiden?

… volledig gaan geloven in de verwerkelijking van je droom?

… je droom omtoveren tot concrete daden?

Ongebaande Paden - schoonheid coaching hart
De workshop Van Dromen naar Daden van Ongebaande Paden was in één woord: geweldig! De unieke locatie in Anne’s atelier geeft je instant creatieve vibes. Wat is het heerlijk om een dag lang tijd en ruimte te krijgen om mijzelf en mijn dromen te voeden. De oefeningen zijn zowel creatief als speels als diepgaand. Ik werd me bewust van wat me nu nog belemmert om mijn dromen vorm te geven. De schilder-collage die ik tijdens de workshop maakte is nog iedere dag een fijne reminder en brengt me zo weer terug in contact met die creatieve vibe die ik zo graag meer plek wil geven. De begeleiding van Anne is ontzettend fijn. Zij belichaamt wat ze uitdraagt en weet je met plezier, luchtigheid en diepgang bij de stem van je intuïtie te brengen. Mag ik nog een keer? Ohw wacht, ik ga gewoon het hele traject doen, yes!

Kirsten – Podium voor je hart

Concreet:

 • schilderopdrachten/moodboards, meditatie & visualisatie, sparren, schrijfopdrachten
 • je gaat naar huis met een concreet stappenplan (en vernieuwde energie en inspiratie!) voor je droom
 • volgende workshop:  zaterdag 23 Maart 2024 (10 – 16.30 u)! 
 • inclusief lekkere vegetarische/veganistische lunch, thee/koffie en snacks
 • 4 -6 deelnemers
 • In mijn lichte grote atelier @ Havenloods Utrecht
 • Zie voor meer info de Veelgestelde Vragen onderaan
 • Een dagje uit waarin je op speelse wijze dichterbij je dromen komt 🙂
Atelier Havenloods Utrecht - creatieve workshops 2021

Waarom ?

✓ je dromen en verlangens worden helder

✓ er rolt een concreet stappenplan uit van de acties die je te ondernemen hebt

✓ doordat we via intuïtie en creativiteit een plan maken, hoeft je hoofd -met alle zelfbedachte blokkades- niet in de weg te zitten

✓ je droom gaat meer voor je léven waardoor alles ín en om je heen in beweging gezet wordt om ‘m tot werkelijkheid te toveren

✓ je gaat veel meer geloven in de verwerkelijking van je droom

✓ het is hierna onmogelijk je droom nog te vergeten of negeren 😉

✓ als jij je dromen in creaties omzet, kom je op je EIGEN pad terecht en zal je als vanzelf jouw passie vinden waarmee jij de wereld mooier kan kleuren

✓ je creëert meer plezier en zingeving in je leven

✓ via je creaties zal je ook een prachtige impact op de wereld hebben

Ongebaande Paden - Doorgeefluik creativiteit

Wie is Anne?

Ik ben Anne en ik ga AAN als ik de idealen en dromen van mensen hoor. Ook ga ik AAN als ik merk dat twijfel nog in de weg staat. Want ik geloof dat als wij onze inspiratie en dromen volgen, we niet alleen meer plezier en kracht in ons eigen leven blazen, maar we ook een krachtige impact op de wereld om ons heen zullen hebben! En dat er dan ineens allerlei deuren opengaan waarvan je niet eens wist dat ze bestonden!

Vanuit verbeeldingskracht kijk je altijd verder dan de grenzen en beperkingen van de “Status Quo” en zie, voel en creëer je die ideale wereld waarin je kán en wíl geloven.

Mijn ideale wereld? Ik droom van een kleurrijke wereld, waarin we in al onze diversiteit & eigenheid volledig verbonden zijn met onszelf, elkaar en het Universum om ons heen…

En daarom nodig ik je uit om in je creatieve kracht te gaan staan: schud de twijfels van je af en laat je leiden door je intuïtie en inspiratie! Zodat je die mooie dromen in keiharde daden kan gaan omtoveren!

0
…jaar psycholoog
0
…jaar Idealist / Activist
0
…jaar Levenskunstenaar

Leap, and the net will appear  ~  John Burroughs

recensies - lieve woorden - Ongebaande Paden

Tijdens deze workshop ben ik dichter bij mezelf gekomen op een manier die ik van te voren niet had verwacht. Ik heb van alles geleerd, wat de dagen erna nog tot allerlei inzichten is gekomen. Vooral het mogen luisteren naar mijn intuïtie, en hier ook naar leven, zonder me te veel zorgen te maken over wat anderen hiervan vinden, is een grote les die naar boven kwam, en die ik blijkbaar nodig had. Het is zo fijn om even stil te staan bij wat zich allemaal in jezelf afspeelt en wat het stemmetje diep in jezelf eigenlijk tegen je probeert te zeggen. Hier ontstond heel veel ruimte voor, waar er in het dagelijks leven vaak te veel afleiding is om dit stemmetje te horen. Ten slotte heb ik geleerd hoeveel mooie en inspirerende mensen er op deze wereld rondlopen. Het was prachtig om de verhalen van anderen te horen. Ik zou dit aan iedereen aanraden, ook als je nog niet zo goed weet waar je naartoe moet. Ik besef me weer hoeveel wijsheid er al in onszelf zit. Dankjewel, Anne, voor deze ervaring!

Sofie

Lieve Anne, ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de cursus, ik had al langer het gevoel dat ik nog iets met jou moest en met deze cursus kwam dat nu samen! Ik hou mij graag aanbevolen voor nieuwe cursussen of vervolgen die je gaat geven. Ik vond het echt een verrijking! Iedere keer probeerde ik weer op andere manieren uit mijn comfortzone te komen. Dat heb ik nog nooit bewust wekelijks gedaan. Dat hielp mij ook in privé situaties meer te durven, en gewoon te ‘doen’ zonder die beren op de weg een kans te geven. De geleide meditaties vond ik ook heel fijn, jouw stem en de rust die je meegeeft hielpen erg om mee te gaan naar mijn creatieve wereld. Ik heb echt gemerkt dat ik aan het einde van de cursus heel anders met die Innerlijke Criticus omging en haar veel meer de baas was.

Suzan, Suzan Kisters by Design

Anne creëert een prettige en inspirerende sfeer, waarin je je veilig en vertrouwd voelt om je ideeën te delen. Het werkt goed om op een creatieve manier aan de slag te gaan met dingen waar je normaal gesproken veel in je hoofd mee bezig bent. Het heeft me geholpen om weer meer te geloven in mijn droom, en met name om ‘oordelen’ van anderen bij hen te laten. Dit geeft ruimte en leuke nieuwe inzichten!

Miranda

Anne voelt jou als persoon goed aan en weet goede vragen te stellen om je te helpen los te komen van je innerlijke criticus. De verschillende creatieve opdrachten zorgden voor een speelse en uitdagende manier van je creatieve zelf te leren kennen. Ik vond het erg leuk en de cursus heeft mijn creatieve flow weer helemaal losgemaakt. Door elkaars inspiratiebronnen te gebruiken ontstond er een mooi creatief proces, waarbij de interactie met mede-cursisten ook weer zorgde voor nieuwe invalshoeken en inspiratie.

Jessica

Anne creërt een fijne ruimte om lekker buiten de lijntjes te kleuren. Ze nodigt je uit te experimenteren met verschillende materialen, verwachtingen over wat hoort of mooi is los te laten, en juist in alle vrijheid te gaan maken. Het groepsproces was een hele mooie aanvulling, ik heb leuke mensen ontmoet en hun creativiteit heeft me geïnspireerd om nieuwe dingen te proberen. Life’s much more exciting when you draw outside the lines! Bedankt voor ’t helpen herinneren 😉

Laura, Let's bike Barcelona

Bij Anne vind ik een heerlijke combi van professionele kundigheid en persoonlijke passie voor het coachen van ‘Artivists’. Waar ik in het verleden heb ervaren dat ik bij psychologen m’n stress over ‘de wereld en politieke zaken’ zo moest uitleggen en bij de culturele sector wel eens opliep tegen ‘mentors’ die vooral helpen bij je kunstpraktijk zakelijk of technisch te bekijken, is het bij Anne vooral fijn om creatieve praktijken en dromen te laten stromen door met innerlijke blokkades aan de slag te gaan. De combi met wandelen werkt voor mij heel erg. Ik denk dat elke sessie (op subtiele maar diepe manier) iets aan behulpzame inzichten doet bovenstromen. Ik heb het gevoel dat ik tussen de golven van drukte met projecten zeker momenten ga inplannen om weer te reflecteren en te investeren in mijn eigen visie en praktijk. To be continued..

Chihiro

Ik vond de creatieve workshop echt leuk en inspirerend! Anne is heel goed in het creëren van een creatieve en veilige ruimte waarin iedereen naar mijn idee helemaal opbloeide.

Lotte

Veelgestelde vragen

Ik weet eigenlijk nog niet wat mijn droom/ideaal precies is, is deze workshop dan ook voor mij?2020-10-10T19:39:32+02:00

Jazeker! Het is al voldoende als je een vaag gevoel of beeld hebt van een droomleven. Door middel van de schrijfoefeningen, geleide visualisaties en de creatieve oefeningen gaan we hier juist meer helderheid in scheppen.

Moet ik al veel ervaring met schilderen/tekenen/moodboards hebben?2020-10-10T19:40:09+02:00

Als je hierin thuis bent is dat hartstikke leuk, maar het is zeker niet noodzakelijk. We gebruiken de creatieve oefeningen als een middel om jouw associaties, fantasie, intuïtie zichtbaar te maken en tot leven te brengen.

Kan ik ook individuele coaching krijgen in het verder volgen van mijn droom?2023-03-13T15:50:23+01:00

Yess! Na afloop van de workshop biedt ik iedereen de mogelijkheid om een 1 op 1 Transformatie-sessie van 2 uur met mij in te plannen. Hierin gaan we o.a. via een krachtige visualisatie oefening een diepe verbinding leggen met je intuïtie en blokkades op weg naar jouw droom. Alle deelnemers van de workshop krijgen tijdelijk 20,- korting op een Transformatie-sessie, en anders kost het € 180,- inc BTW. Lees hier meer over de Transformatie-sessie!

Als je het grondiger aan wil pakken kan je ook kiezen voor het Creatieve Ontdekkingsreis: The Artist’s Way , waarin we 1 op 1 aan de hand van het prachtige boek The Artist’s Way van Julia Cameron aan de slag gaan met creatiever léven, het doorbreken van je creatieve blokkades en het helderder krijgen en volgen van je dromen.

Of misschien is jouw droom gericht op het maken van een solo pelgrimstocht en kies je voor het Pelgrimscoachingstraject om deze droom praktisch, mentaal en spiritueel voor te bereiden en verwezenlijken.

Wat gebeurt er als ik ziek ben of om een andere reden niet kan komen?2021-03-02T15:38:20+01:00

Je kan tot een week van tevoren kosteloos annuleren. Maar ivm de huidige maatschappelijk situatie, zijn er een aantal opties mocht je onverhoopt last minute toch niet kunnen:

 1. Aangezien ik deze workshop meermaals per jaar geef, kan je met een extra €10,- gewoon met de volgende workshop meedoen
 2. Je kunt een tegoedbon van € 78,- krijgen, in te zetten voor al mijn (toekomstige) workshops/sessies/trajecten. Met 5% extra korting 🙂
 3. je kan ervoor kiezen om de € 78,- terug te krijgen. De overige € 10,- wordt ingezet voor de al gemaakte kosten.

Hoe dan ook, neem even contact met me op, dan komen we er ongetwijfeld samen uit!

Ga naar de bovenkant